Úgy érzem, ez a történet ide való...

http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/eletet_mentettek_a_11_eves_ikrek/2366821/

 Nem láttuk, hogy pontosan mi történt a túloldali járdán, mert egy parkoló autó takarásában voltunk, csak egy kiáltást hallottunk. Amint közelebb értünk, láttuk, hogy nagy a baj: a túloldali járdán egy bácsi feküdt a földön, és rángatózott – elevenítette fel a drámai pillanatokat Kiss Hunor, aki ikertestvérével, Csanáddal együtt lett a főszereplője egy mentőakciónak. A két 11 esztendős fiú épp az iskolából tartott hazafelé – mindketten a Kálvin téri református iskola diákjai. Bár gyerekek, a lélekjelenlétüket nem veszítették el, sőt azt is felmérték pillanatok alatt, honnan kérhetnek a leghamarabb segítséget. Alig néhány lépésnyire van ugyanis a helyszíntől a Szerapiszmed egészségügyi központ, ahol magánorvosi rendelők vannak. Itt csengettek be.

– Sajnáltuk a bácsit. Nem tudtuk, mi baja volt, de azt igen, hogy minél hamarabb segítenünk kell rajta valahogyan. Gondolkozni nem volt időnk – mondták a fiúk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanctimonia-emberszeretet.blog.hu/api/trackback/id/tr515781068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása